Prevent

Prevent werkhandschoenen
De PREVENT R-903 is geweven van garen zonder naden om het comfort te verbeteren. De buitenste laag is gegoten rubber dat het veilig en stevig hanteren van elk product mogelijk maakt. Het is versterkt op wijsvinger en duim, de palm van de hand is bedekt met een dunne rubberen laag, waardoor het waterdicht is maar de ventilatie mogelijk maakt.

Prevent Werkhandschoen Kopen
Als je op zoek bent naar de beste handschoen voor stratenmakers, dan kom je als vanzelf bij de Prevent werkhandschoenen uit. Deze Prevent werkhandschoen is al jaren de nummer één onder de echte stratenmakers. U kan uw Prevent handschoenen  voordelig kopen bij Stolwijk Beschermd Werken in de shop. Met een snelle levering uit voorraad heeft u uw Prevent R-903 snel in huis.

Prevent Werkhandschoenen zijn uiterst comfortabel
De Prevent handschoen is zo ontworpen, dat deze een optimaal draagcomfort weet te garanderen. Zo is de Prevent R-903 geheel naadloos gebreid, dus je hebt geen last van irriterende naden. Bovendien is deze werkhandschoen aan de achterzijde van de hand bedekt met een dunne laag van gegoten rubber. Hierdoor is de Prevent wél waterdicht, maar maakt het bovendien een uitstekende ventilate mogelijk.

Prevent Handschoenen bieden een uitstekende grip
Deze Prevent R-903 werkhandschoenen zijn aan de buitenzijde voorzien van een laag gegoten rubber. Deze slijtvaste laag maakt een veilige en stevige grip mogelijk. Bovendien is het stuk tussen de duim en wijsvinger versterkt. Zo gaat de handschoen Prevent zeer lang mee.

Prevent Werkhandschoenen zijn in de wasmachine wasbaar
Zijn je handschoenen na een week keihard werken vies geworden? Geen nood. Je kunt de Prevent werkhandschoenen namelijk gewoon wassen op 40 graden. Hierna zijn je werkhandschoenen weer goed voor de volgende ronde.

Prevent Werkhandschoen hebben een standaard maatvoering
De Prevent is leverbaar in slechts één standaard maatvoering. Hoewel deze werkhandschoen zelf de maat ‘9’ communiceert, komt dit in de praktijk neer op standaard maat L/XL. De maat is dus universeel, one size fits all!

  • Geen categorieën
All search results