Rapide


Rapide ledervet en lederwash

Goed onderhoud van uw leder is van essentieel belang om zijn levensduur te verlengen! Het intensieve gebruik van uw leder kan het collageen van het leder verzwakken, beschadigen of zelfs onherstelbare barsten of scheuren veroorzaken. Regelmatig onderhoud met producten van Rapide kan dit vermijden en uw leder functioneel, soepel en in een goede conditie houden. Het regelmatig reinigen en/of voeden met Rapide onderhoudsmiddelen van het leder beschermt uw leer tegen invloeden van buitenaf. Voor een optimale verzorging is het belangrijk het leder eerst goed te reinigen waarbij met een zachte doek of borstel eerst het vuil en zweet wordt verwijderd voordat men met het onderhoud van start gaat. Belangrijk is er rekening mee te houden niet teveel water te gebruiken en geen onderhoud te plegen op nat leder. Leder kan het beste op kamertemperatuur worden opgeborgen maar niet vlak voor een centrale verwarming om uitdroging tegen te gaan. De kwaliteitsproducten van Rapide bieden uw leder een optimale verzorging en dragen bij aan een lange levensduur!

Rapide

Rapide ledervet kopen
Of je nu een 1 liter port Rapide ledervet wilt kopen of een klein potje Rapide lederwax van 50ml wilt bestellen. Stolwijk Beschermd Werken levert het uit voorraad.

Waarom Rapide Ledervet gebruiken?
Met ledervet van Rapide kunt u lederen producten onderhouden. Het ledervet zorgt ervoor dat het leer soepel blijft en niet uitdroogt, doordat het ledervet in het leer trekt.

Uiteraard wilt u optimaal genieten van uw werkschoenen en het liefst ook nog heel lang. Ledervet helpt u om langer van uw schoenen of andere ledere producten te genieten. Er is dus onderhoud nodig aan uw veiligheidsschoenen. Door uw werkschoenen regelmatig in te vetten met ledervet gaan deze langer mee en blijven ze er beter uitzien.

Verschillende soorten Rapide ledervet
Voor verschillende ledersoorten heeft Rapide ldervet en lederwash om deze te verzorgen en onderhouden. Voor zowel blank als zwart Rapide ledervet kan u bij ons terecht. Met een snelle levering uit voorraad heeft u uw Rapide onerhoudsproducten snel in huis.

  • Geen categorieën
All search results