Bull Flex Safety

Bull Flex Safety is een merk werkhandschoenen welke uitermate geschikt zijn voor montage- en algemene werkzaamheden. De meest bekende Bull Flex Premium werkhandschoenen uit deze serie zijn de Bull Flex Premium Grip werkhandschoen en de Bull Flex Premium PU handschoenen die bij Stolwijk Beschermd Werken direct uit voorraad leverbaar zijn. Zo heeft Bull Flex Safety ook werkhandschoenen met een nitril coating of een nitrile foam coating voor een betere grip.

Toont alle 13 resultaten

Bull Flex Safety

Bull Flex Safety Werkhandschoenen kopen
Bij Stolwijk Beschermd Werken kan je voordelig Bull Flex Safety werkhandschoenen kopen. Wanneer u groter wenst in te kopen maken wij graag speciale prijzen voor u.

BullFlex Safety werkhandschoenen voldoen aan de NEN Normen
Veilig werken is vandaag de dag heel belangrijk. De Bullflex Safety werkhandschoenen zijn gecertificeerde handschoenen en voldoen allemaal aan de NEN veiligheidsnormen. NEN is de afkorting van Nederlandse Norm. Dit is een Nederlands instituut die de veiligheid van producten, diensten en processen handhaaft.

Bull Flex handschoenen
Naast de Bull Flex Safty handschoenen leveren wij ook het volledige assortiment Bull Flex werkhandschoenen. Naast de Prmium Serie aan Bull Flex Safty handschoenen kan u ook de standaard collectie Bull Flex werkhandschoenen bij ons uit voorraad bestellen.

  • Geen categorieën
All search results