Towa

Al ruim 65 jaar is TOWA dé inventieve en creatieve producent van zowel huishoudelijke als industriële werkhandschoenen, geproduceerd van natuurlijk rubber. TOWA heeft een uitgebalanceerd assortiment ergonomisch gevormde kwaliteitshandschoenen voor o.a. de automobielindustrie, bouw, scheepvaart, landbouw, logistiek en voor gebruik in  productieomgevingen.

Maximale grip
TOWA biedt werkhandschoenen die ontworpen zijn met de menselijke hand als basis. Dit leidt tot zeer ergonomische en comfortabele producten. Op basis van jarenlange ervaring in de ontwikkeling van handschoenen heeft TOWA met MICROFINISH een geavanceerde coating technologie ontwikkeld. Deze coating zorgt voor uitstekende grip, ontstaan door gebruik van een zachte en flexibele component die gevuld is met duizenden microscopische ruimtes. Zodra deze ruimtes in contact komen met het oppervlak, ontstaat er een vacuümproces dat als het ware vloeistoffen en andere materialen ‘inpakt’. Resultaat hiervan is een maximale grip met minimale inspanning. Zo bieden TOWA werkhandschoenen met MICROFINISH coating gebruikers de optimale mix van veiligheid, comfort en grip bij zowel natte als met olie besmeurde en gladde oppervlaktes.

TOWA handschoenen met MICROFINISH coating zijn verkrijgbaar in de Towa ActivGrip series en Towa PowerGrab series.

Veiligheid en kwaliteitscontrole
Sinds jaar en dag voorziet TOWA in een complete lijn handbescherming voor praktisch elke toepassing met bijzondere aandacht voor grip en veiligheid. Dit heeft geresulteerd in extra bescherming voor de duim met de PowerGrab series waarin de ‘Katana’ serie het hoogste level (5) in snijbestendigheid volgens de Europese standaard voor handbescherming biedt. TOWA hanteert een hoogwaardige kwaliteitscontrole. Dit heeft erin geresulteerd dat TOWA als eerste Japanse handschoenenfabrikant in 1999 het ISO 9002:1994 keurmerk behaalde. Later, in 2002 behaalde TOWA ook het ISO 9001:2000 keurmerk.

Toont alle 6 resultaten

Towa


Towa Werkhandschoenen kopen

Ben je opzoek naar Towa werkhandschoenen? Dan ben je bij Stolwijk Beschermd Werken aan het juiste adres. U kan bij ons voordelig Towa werkhandschoenen kopen in verschillende modellen.

Meer weten over Towa werkhandschoenen
Wil je meer weten over Towa werkhandschoenen of ben je naar een model opzoek wat u niet in onze shop kan terugvinden? Laat het ons dan weten, wij leveren het complete assortiment aan Towa handschoenen.

  • Geen categorieën
All search results