Elten

Elten is een toonaangevend merk op het gebied van werkschoenen in Europa. Het bedrijf is opgericht in 1910 en sindsdien staat Elten bekend als een merk dat werkschoenen levert van de allerhoogste kwaliteit. De Elten veilligheidsschoenen worden in Duitsland geproduceerd, zelfs het leer van de werkschoenen komt uit Duitsland. Elten werkschoenen hebben een uitstekende prijs kwaliteit/verhouding.

Wij leveren de volledige collectie Elten werkschoenen, de meest gangbare modellen kan u hieronder terugvinden, wilt u een ander model werkschoen bestellen dan kan dat ook, neem hiervoor even contact op met onze afdeling verkoop.

Elten

Elten Werkschoenen
ELTEN is een familiebedrijf uit het in de Niederrhein gevestigde Uedem en is één van de toonaangevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Of het nu op de fabrieksvloer, in de werkplaats of op de bouwplaats is: werkschoenen van ELTEN bieden hun dragers veiligheid, comfort en een modieus ontwerp dat men eerder verwacht bij een vrijetijdsschoen. Het traditionele bedrijf, opgericht in 1910 in Uedem gelegen in de Niederrhein, staat voor innovatieve voetbeschermingstechnologieën en de hoogste kwaliteitsnormen. Samenwerkingsverbanden met vooraanstaande wetenschappelijke instituten hebben ELTEN tot de innovatieleider gemaakt die het vandaag de dag is. De locatie Uedem is uitgerust met ultramoderne bezolingsmachines. Ondanks alle technologie worden echter veel van de ongeveer 50 stappen die nodig zijn om een veiligheidsschoen te produceren nog steeds met de hand uitgevoerd. Nog steeds vindt de eindafwerking in Uedem plaats. Tot op de dag van vandaag vindt de complete finish van onze veiligheidsschoenen aan de Niederrhein plaats. Veel van onze 250 werknemers zijn al generaties lang bij ELTEN betrokken. Sommige werken ook in Uedem’s logistieke centrum. Van daaruit leveren we onze veiligheidsschoenen binnen zeer korte tijd niet alleen aan Duitsland maar over de gehele wereld. Hoewel onze veiligheidsschoenen tegenwoordig in veel landen verkrijgbaar zijn, zijn we erg verbonden met onze woonplaats. Onderdeel van dit gevoel van traditie is dat we ons hoofdkantoor blijven versterken en uitbreiden. Zelfs na meer dan 100 jaar staat het nog steeds op het punt waar vóór de Tweede Wereldoorlog de eerste productiehal stond en na de oorlog een nieuw hoofdgebouw werd opgetrokken.

Elten Werkschoenen kopen
Wanneer u Elten werkschoenen wilt kopen ben je bij Stolwijk Beschermd Werken aan het juiste adres. Met onze scherpe prijzen en snelle levering heb jou Elten schoenen snel in huis. Wil je meer weten of kan je het gewenste model niet terugvinden, laat het ons dan weten. Onze mensen helpen jou graag verder!

  • Geen categorieën
All search results